ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Καλώς Ήλθατε

Τα ξυλινα σπιτια (wooden houses) αποτελούν ίσως την πιο αξιόπιστη επιλογή για την κατασκευή της κατοικίας σας, καθώς συνδυάζουν ιδιότητες που κανένα άλλο υλικό η τρόπος δόμησης, εναλλακτικός ή συμβατικός, δεν μπορεί να μιμηθεί.

Ελπίζουμε μια περιήγηση στην ιστοσελίδα μας να σας δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι σημαίνει ξύλο και ξύλινο σπίτι. Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο γραφείο ή την έκθεσή μας, να λύσουμε τις όποιες απορίες σας και να σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι σας.

Γρήγορα, υπεύθυνα, οικονομικά, αλλά κυρίως με πολύ “μεράκι”, πραγματοποιούμε την ξύλινη κατοικία των ονείρων σας…

 ΓΙΑΤΙ  Ξύλινα; 

Ξυλινα σπίτια γιατί: Τίποτα δεν συγκρίνεται με την υψηλή αισθητική και τη “ζεστασιά” που αποπνέει το ξύλο, όπως λέγεται εξάλλου είναι το μοναδικό υλικό με “προσωπικότητα”.

Ξυλινα σπίτια γιατί: με μια απλή συντήρηση επιτυγχάνεται απεριόριστη διάρκεια ζωής σε αντίθεση με τα συμβατικά και προκατασκευασμένα σπίτια.

ξύλινα σπίτια
Ξυλινα σπίτια γιατί: Ο τρόπος κατασκευής σε συνδυασμό με τις μηχανικές ιδιότητες του ξύλου τα καθιστά 100% αντισεισμικά

Ξυλινα σπίτια γιατί: Το κόστος πολεοδομικής αδείας και ενσήμων είναι πάρα

πολύ χαμηλό σε σχέση με όλους τους άλλους τρόπους δόμησης

Ξυλινα σπίτια γιατί: Είναι οικολογικά, καθώς η πρώτη ύλη είναι πλήρως

ανανεώσιμη και αποτελούν ένα υγιεινό περιβάλλον κατοίκησης.

Ξυλινα σπίτια γιατί: τεχνοτροπίες όπως η σύνθετη-επικολλητή ξυλεία και η μεγάλη πρόοδος στον τομέα των υλικών συντήρησης εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα του ξύλινου σπιτιού σας αλλά και τη δική σας υγεία, καθώς ο εμποτισμός με ανθυγιεινά υλικά είναι πλέον ξεπερασμένος.

Ξυλινα σπίτια γιατί: το ξύλο είναι το καλύτερο φυσικό θερμομονωτικό υλικό.

Ξυλινα σπίτια γιατί: ο κίνδυνος πυρκαϊάς δεν είναι μεγαλύτερος σε σχέση με μία συμβατική κατοικία όπως λανθασμένα πιστεύεται Το πλεονέκτημα των ξύλινων σπιτιών έναντι ενός κτιρίου από σκυρόδεμα είναι ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς το κτίριο από μπετόν λόγω του σιδήρου που δένει το σκυρόδεμα αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα μη αναστρέψιμες ζημιές. Αντίθετα στο ξύλινο σπίτι ακόμη και αν καούν κάποια ξύλα, δεν αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να περιορίζεται η ζημιά στην αντικατάσταση μόνο των κατεστραμμένων τμημάτων.

Ξυλινα σπίτια γιατί: Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο σχέδιο του σπιτιού σας, ούτε στα τετραγωνικά.